Gatelock Blog

Het Gatelock beveiligingsslot Is een extra slot voor bestelwagens. Bij transport van waardevolle spullen kan zo diefstal worden voorkomen. Het kan bij nood van binnenuit geopend worden. Door het stalen huis en het verharde oppervlak wordt een maximale sterkte en taaiheid bereikt. De Gatelock schrikt ook visueel af, wat ook inbraakpogingen kan voorkomen.

Gatelock Van bedrijfswagenslot

Gatelock Van bedrijfswagenslot

Het is een slot wat automatisch sluit (slam lock). Met de bijgeleverde nivelleringsplaten is montage ook mogelijk op deuren die niet 100% kaarsrecht hangen.

Deze sloten zijn per stuk, duo set of per drie beschikbaar en zijn geschikt voor vele merken en typen bedrijfswagens.

Bijvoorbeeld:
Volkswagen Caddy, Peugeot Partner, Citroen Berlingo, Renault Kangoo, Opel Combo, Fiat Doblo, Mercedes-Benz Citan, Volkswagen Crafter, Mercedes Sprinter, Renault Master, Boxer, Ducato, Jumper, Jumpy etc etc